Gulvafslibning

Gulvafslibning København

Få et gulv godt som nyt med vores gulvafslibning i København

Er deres trægulv blevet ridset, slidt eller blot kedeligt at kigge på, kan vi via en gulvafslibning /gulvafhøvling og efterfølgende overflade behandling gøre deres gulv smukt igen.

Vi er eksperter i gulvafslibning og klarer selv mere komplicerede opgaver hurtigt og effektivt, og det afspejler sig i din samlede pris. Efter slibningen af dit gulv, har vi en lang række af tilbud indenfor efterbehandling, der sikrer, at du ikke får brug for os igen foreløbig.

Det er vores store erfaring, kombineret med viljen til at investere i de bedste maskiner på markedet, der har gjort os til eksperter og førende indenfor vores felt.

Vi er de helt rette at kontakte, hvis du ønsker et resultat, der er mere end blot i orden, til en pris der er til at betale.

Det gælder for arbejde med træ, at erfaringen er en vigtig brik i at få arbejdet til, at lykkes på bedste måde. Vi har et utal af vellykkede projekter bag os, hovedsaligt i København, men den dag i dag varetager vi opgaver på hele Sjælland til kundernes store glæde og tilfredshed. Vores store erfaring kombineret med viljen til at følge med den hurtige udvikling indenfor materialer til efterbehandling, både i kvalitet og miljømæssigt, har gjort os til førende indenfor vores felt. Vi ser frem til at gøre et stykke arbejde, vi kan være stolte over for dig!

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Ring på: +45 26 70 33 00 eller Email: info@mgulve.dk

Behandlinger

Vi tilbyder mange forskellige behandlinger

Ludbehandling

Lud standser den naturlige gulningsproces i træet og giver det en lys, ensartet struktur og let gylden farvetone. Ved ønsket om et lysere (hvidskuret) resultat anvendes hvid lud. Ludbehandlede gulve bør efterbehandles med sæbe eller olie. Overfladebehandlingen giver ikke meget beskyttelse mod slidtage.

Sæbebehandling

Sæbe behandling giver gulvet et smukt, fløjlsagtigt udseende og danner en beskyttende og smudsafvisende overflade, lige som den bidrager til, at gulvet bevarer sit lyse udseende. Fås som natur og hvid. Det anbefales dog ikke at vælge en sæbebehandling til gulve med meget stærk trafik, Overfladebehandlingen giver ikke meget beskyttelse mod slidtage.

Oliebehandling

Olie behandling giver gulvet en flot, naturlig farve og får åre tegningerne frem i træet. Især mørke træsorter får en smuk, dyb glød. Olie behandlede gulve skal vedligeholdes med plejeolie

Lakbehandling

Lak behandling er den mest robuste af alle overfladebehandlinger og giver en god beskyttelse mod slitage. Lak kan fås både som, vand lak – olie lak – og spritbaseret lak , med forskellig glansgrad. Lakerede gulve bør vedligeholdes med lak en gang hvert 4-5 år. afhængig af trafik. Obs! Du bør altid, få oplyst hvilken, lak der lakeres med. Da ikke alle lak typer, kan anvendes sammen. Vask altid gulvet dagen før ny lak behandling. Med universal eller grundrens og vask efter med ren vand

Hvorfor vælge os ?

Professionelt arbejde er vores mærkesag

Kvalitetsgaranti

Et godt resultat er vores pligt - og vi afslutter aldrig en opgave vi ikke mener er perfekt.

Hurtig respons

Vi vender tilbage med et tilbud indenfor 24 timer.

Dygtige medarbejdere

Du vil altid få glæden af en veluddannet og serviceminded medarbejder når vi kommer forbi.

Vi er stolte af vores

Tilfredse kunder