Om Midtgaards gulve

Midtgaards Gulve København

Din kvalificerede gulvmand i København

Hos Midtgaards gulve ApS er vi stolte af vores håndværk og kundeservice. Vi har leveret kvalitetsgulvbelægning og træslibning til boligejere og virksomheder i området i over 10 år.

Vi er fuldt licenseret og forsikret, og vores team af erfarne fagfolk er udstyret til at håndtere enhver størrelse opgave. Uanset om du har brug for at få dine trægulve genbehandlet eller slebet, vil vi få arbejdet gjort rigtigt. Vi tilbyder også en bred vifte af andre tjenester, såsom gulvbelægning, rens og behandling samt rådgivning indenfor gulve.

Vi er de helt rette at kontakte, hvis du ønsker et resultat, der er mere end blot i orden, til en pris der er til at betale.

Vi mener, at gulvbelægning skal gøres med omhu og passion, og vores team af eksperter er dedikeret til at hjælpe vores kunder med at finde det perfekte produkt til deres behov. Uanset om du er på udkig efter gulvbelægning af hårdttræ, laminat eller vinyl, har vi en bred vifte af muligheder at vælge imellem. Og fordi vi er en mindre virksomhed, er vi i stand til at tilbyde vores kunder personlig service og opmærksomhed. Vi ved, at det kan være en skræmmende opgave at finde det rigtige gulv, men vi er her for at hjælpe med at gøre processen så smidig og stressfri som muligt. Kontakt os gerne for uforpligtende rådgivning og service.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Ring på: +45 26 70 33 00 eller Email: info@mgulve.dk

Et professionelt team

Din tilfredshed er vores pligt

Et passioneret team

Hos Midtgaards gulve er vi et lille men passioneret team. Du kan være sikker på at ligemeget hvilken medarbejder du får sendt ud til dig, bliver arbejdet gjort professionelt, og du får kvalitetsrådgivning med på vejen.

Hvorfor vælge os ?

Professionelt arbejde er vores mærkesag

Kvalitetsgaranti

Et godt resultat er vores pligt - og vi afslutter aldrig en opgave vi ikke mener er perfekt.

Hurtig respons

Vi vender tilbage med et tilbud indenfor 24 timer.

Dygtige medarbejdere

Du vil altid få glæden af en veluddannet og serviceminded medarbejder når vi kommer forbi.

Se flere af vores

Tilfredse kunder